Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 4. februar 2019 Novi študentski projekti sodelovanja z gospodarstvom

Študenti UP FAMNIT bodo tudi v drugem semestru tekočega študijskega leta svoje znanje nadgradili s projektnimi izkušnjami. Tudi v 2. odpiranju razpisa Po kreativni poti do praktičnega znanja smo namreč uspešno pridobili pet novih projektov, v okviru katerih bodo študenti, v sodelovanju z mentorji-učitelji, vključeni v inovativno, problemsko in skupinsko reševanje izzivov v delovnem okolju podjetij in drugih organizacij.

Natančneje bodo do poletja sodelovali v naslednjih projektih:

V projektih so vključeni študenti različnih študijskih programov in tudi fakultet, saj delo poteka interdisciplinarno, hkrati pa ponuja udeležencem možnost učenja oziroma spoznavanja novih področij znanja in dela.

Z novimi projekti UP FAMNIT nadgrajuje izkušnje, pridobljene na prejšnjih razpisih Po kreativni poti do praktičnega znanja, v okviru katerih je fakulteta uspešno izvedla 27 projektov in v katere je bil vključen 141 študent UP FAMNIT in 23 partnerskih institucij.

Vsem študentom in mentorjem želimo uspešno delo!


Naložbo financirata Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada ter Republika Slovenija, in sicer Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport.