Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 6. oktober 2022 Kako spodbuditi razvojno miselnost pri študentih? Vabljeni na mednarodno konferenco »Growth Mindset Teaching in (Higher) Education« na UP FAMNIT

V sredo, 19. oktobra 2022, bo od 9.00 do 16.30 v Avli Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP FAMNIT) potekal zaključni dogodek Erasmus+ projekta GrowthMinds  mednarodna konferenca »Growth Mindset Teaching in (Higher) Education«.

Konferenca je namenjena vsem visokošolskim, osnovnošolskim in srednješolskim učiteljem, šolskim svetovalnim delavcem ter izobraževalcem odraslih.

Natančen program konference je dostopen tukaj.

Udeležba je brezplačna, potrebna je le prijava na tej povezavi.


O projektu GrowthMinds

Mednarodni projekt GrowthMinds, katerega nosilni partner je UP FAMNIT, obsega vrsto aktivnosti, s katerimi bodo lahko pedagoški delavci na univerzitetni ravni razvili nove kompetence za uporabo t. i. koncepta growth mindset (v prevodu: razvojne miselnosti) pri svojem delu.
Cilj projekta je povečati kakovost učnega procesa z uporabo novih učnih tehnik, sofinancira pa ga Evropska unija v okviru programa Erasmus+ KA203 - programa za izobraževanje, usposabljanje, mladino in šport.

Dvoletni projekt, ki ga vodi predstojnik Centra za pozitivno psihologijo doc. dr. Kristijan Musek Lešnik in se je pričel 1. novembra 2020, vključuje pa univerzitetne učitelje in študente, za katere so bili oblikovane posebne izobraževalne vsebine in treningi.

Skupni delež sofinanciranja znaša 171.459 EUR.

Sodelujoči partnerji na projektu so: