Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 14. julij 2016 5. Biocamp najbolj uspešen doslej

Društvo varstvenih biologov - BIODIVA je tudi letos izvedlo tradicionalni biološki raziskovalni tabor – Biocamp. Tokrat se je rekordnih 43 udeležencev podalo v Dolino Trente, osrčje Triglavskega narodnega parka, kjer so od 2. do 7. julija poglobili svoje znanje o biodiverziteti slovenskega alpskega in predalpskega prostora.
5. Biocampa so se udeležili študenti Famnitovih programov Varstvo narave in Biodiverziteta, skupaj s posameznimi študenti Bioinformatike, Sredozemskega kmetijstva in Aplikativne kineziologije ter nekaterimi študenti Biotehnične fakultete Univerze v Ljubljani, Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru, Ljudske univerze v Velenju ter Prirodoslovno-matematičke fakultete Univerze v Zagrebu.

S pomočjo strokovnega vodenja mentorjev, ki prav tako prihajajo iz različnih fakultet ter organizacij (DOPPS), in seveda organizatorjev je Biocamp ponudil možnost nadgradnje znanja in spoznavanja med študenti iz različnih letnikov in študijskih programov ter fakultet.

Oglejte si fotogalerijo na Famnitovi spletni strani ali na Facebooku.