Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

petek, 24. maj 2019 Zakaj je delodajalec Actual I.T. d.d. prava izbira za vas?

V ponedeljek, 27. maja 2019, bo ob 16.00 uri v prostorih UP FAMNIT, GlagoljaŠka 8, Koper, predavanje v okviru PONEDELJKOVEGA SEMINARJA RAÄŒUNALNIŠTVA IN INFORMATIKE Oddelkov za Informacijske znanosti in tehnologije UP FAMNIT in UP IAM.

ČŒAS/PROSTOR: 27. maj 2019 ob 16.00 v FAMNIT-VP2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GOVORCI: mag. Magda Šturman, mag. Boštjan Petelin, Denis Pucer in Patrik Širol (iz podjetja Actual I.T. d.d.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mag. Magda Šturman, vodja OE Kadri, pravne in splošne zadeve v Actualu I.T. d.d.
Magistrirala je na Fakulteti za družbene vede iz smeri Managementa kadrov in delovnih razmerjih. Ima bogate delovne izkušnje na kadrovskem področju, pa tudi kot predavateljica.

Mag. Boštjan Petelin, BU direktor Transport&Logistic v Actualu I.T. d.d.
Magistriral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Ima bogate delovne izkušnje na področju prodaje, projektnega vodenja in poslovne informatike.

Denis Pucer, vodja razvoja Oil&Gas v Actualu I.T. d.d.
Diplomiral je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Ima bogate delovne izkušnje pri razvoju programske opreme in je preizkusil vse vloge, ki obstajajo pri razvoju programske opreme.

Patrik Širol, programerski inženir v Actualu I.T. d.d.
Diplomiral na FAMNIT-u. Z Actualom je pričel sodelovati že kot študent, preko štipendijskega sklada, nato se je v podjetju zaposlil in v kratkem času iz programerja napredoval v programerskega inženirja.

-------------------------------------------------------------------------------------
NASLOV: Zakaj je delodajalec Actual I.T. d.d. prava izbira za vas?
-------------------------------------------------------------------------------------

Predstavili vam bomo podjetje Actual I.T. d.d., ki bo letos praznovalo 25 letnico obstoja in s FAMNIT-om odlično sodleuje že vrsto let. Actual ponuja celovite informacijske rešitve, ki so podpora poslovnim procesom na posameznih področjih poslovanja. Actual je del skupine DBA Group iz Italije. Skupina Actual je prisotna na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Italije.
Z jasnimi strateškimi usmeritvami in razvojnimi prioritetami postajamo pomemben igralec na trgih jugovzhodne Evrope, EU, Južne Amerike, Afrike in Rusije.
Na srečanju bomo kratko predstavili kdo smo, kaj delamo, kaj potrebujemo, kaj nudimo in kako je pri nas. To boste slišali iz prve roke bivšega študenta UP FAMNIT, ki je v Actualu zaposlen in pridno gradi svojo kariero.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Seminar bo potekal v slovenskem jeziku.

Vabljeni!