Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

ponedeljek, 4. november 2019 Jože Rožanec: Predstavitev štipendij ASEF za raziskovanje v tujini

V ponedeljek, 4. novembra 2019, bo ob 16. uri v prostorih Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem (Glagoljaška 8, Koper) predavanje v okviru PONEDELJKOVEGA SEMINARJA RAČUNALNIŠTVA IN INFORMATIKE Oddelkov za Informacijske znanosti in tehnologije UP FAMNIT in UP IAM.

ČAS in PROSTOR: 4. november 2019 ob 16.00 v FAMNIT-VP2

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREDAVATELJ: Jože ROŽANEC

Jože Rožanec je diplomirani inženir na področju računalništva. V teku svoje kariere je pridobil izkušnje v raznih mednarodnih podjetjih. Leta 2016 je opravil raziskovalni obisk na Univerzi UC Berkeley v okviru štipendij ASEF, da je nadgradil znanje na področju umetne inteligence. Sedaj opravlja doktorat na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Stefana na področju strojnega učenja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
NASLOV: Predstavitev štipendij ASEF za raziskovanje v tujini

ASEF (American Slovenian Education Foundation) je neprofitna izobraževalna organizacija, ki vsako leto podeli štipendije slovenskim študentom, da opravijo 10 tedenski raziskovalni obisk na najboljših univerzah v ZDA in po svetu. Predstavili bomo organizacijo, štipendije, kako se uspešno prijaviti, ter odgovorili na potrebna vprašanja.

Predavanje bo tokrat v slovenskem jeziku.