Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

torek, 24. marec 2020 Priložnost: iščemo študente za pomoč v IKT službi

Iščeš nove izzive? Želiš pridobiti tudi novo, predvsem pa praktično znanje? Pridruži se naši IKT ekipi, kjer iščemo študente za dolgoročno sodelovanje in prihodnje zaposlitve.

Znanja, ki jih pričakujemo

Poznavanje operacijskih sistemov Windows in Linux, zaželeno poznavanje sistema Mac. Poznavanje pisarniških uporabniških programov. Poznavanje računalniškega omrežja. Znanje programiranja in uporabe spleta. Velika želja po učenju novih veščin.

Opis dela

Delo obsega pomoč in podporo uporabnikom pri vsakodnevnem delu. Pomagamo pri uporabi pisarniških in drugih programov, pri uporabi naprav (tiskalniki, fotoaparati, kamere, …), nudimo pomoč v računalniških laboratorijih in predavateljem v predavalnicah. Veliko pomagamo tudi študentom pri vsakdanji uporabi IKT storitev, kot npr. e-pošta, Eduroam, Vis/Šis, e-učilnice in ostalo.  Med občasna dela sodijo tudi priprava računalnikov za delo, pomoč pri urejanju spletnih strani in podobno.

Kaj ti lahko ponudimo?

Zagotovo veliko dela in pridobivanje delovnih izkušenj na našem področju. Pri sodelavcih boš dobil podporo in pomoč pri vseh težavah in problemih na katere boš naletel. Neto postavka za delo preko študentske napotnice je višja od običajne in sicer znaša 5,70 eur/uro. 

Zainteresirani pošljite prijavo z vašimi podatki na info@famnit.upr.si.

Služba za informacijske in komunikacijske tehnologije

UP FAMNIT/UP IAM