Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

petek, 21. februar 2020 Novosti na področju univerzitetnega športa

Z veseljem sporočamo, da UP že v tem študijskem letu, v sodelovanju s članicami, pričenja z organizacijo redne rekreacije in ostalih s športom in zdravim življenjskim slogom povezanih aktivnosti za študente in zaposlene, ki bodo potekale v okviru novega projekta imenovanega ŠportUP.

Od meseca marca naprej se lahko vsak študent z veljavno študentsko izkaznico in vsak zaposlen udeležil terminov brezplačne rekreacije na več lokacijah v Kopru. V okviru projekta ŠportUP bodo organizirani tudi enodnevni in večdnevni izleti. Za vse študente in zaposlene, ki bi si želeli izvedeti več o zdravem življenjskem slogu ali se priučiti osnovnih veščin športne discipline, ki je še ne obvladajo, pa bodo organizirane različne delavnice.

Vse informacije o športnih disciplinah in o vseh ostalih aktivnostih, so vam na voljo z izbiro ene izmed ikon na naslovni strani https://sportup.si/. Na naslovni strani boste našli tudi urnik, ki prikazuje vse prihajajoče aktivnosti. S klikom na posamezno aktivnost v urniku (ki je prikazana kot dogodek) lahko izveste kdaj in kje bo aktivnost potekala in kakšni so pogoji za udeležbo.

V rubriki pogosta vprašanja si lahko preberete odgovore na najpogostejša vprašanja glede aktivnosti ŠportUP. V kolikor v rubriki pogostih vprašanj niste dobili odgovora na vaše vprašanje, pošljite sporočilo prek kontaktnega obrazca ali na naslov elektronske pošte info@sportup.si.

Aktivni smo tudi na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram), zato nas ne pozabite obiskati tudi tam.