Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 21. avgust 2017 V Dolini Bavšice uspešno izvedli Biocamp006

Društvo varstvenih biologov – BIODIVA je tudi letos izvedlo tradicionalni biološki raziskovalni tabor – Biocamp. Tokrat se je 48 udeležencev podalo v Dolino Bavšice, kjer so od 5. do 8. avgusta delovali v petih raziskovalnih skupinah (ornitologija, botanika, metulji, herpetologija in naravoslovna fotografija) pod vodstvom izkušenih mentorjev. Program sta s predavanji obogatila tudi dr. Vladimir Ivović in Marjeta Keršič Svetel.

Biocampa so se udeležili študenti programov UP FAMNIT Varstvo narave in Biodiverziteta, skupaj s posameznimi študenti Bioinformatike in Sredozemskega kmetijstva ter študenti z drugih slovenskih fakultet: Biotehnične fakultete UL, Fakultete za naravoslovje in matematiko UM, Fakultete za računalništvo in informatiko UL, Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM, Biotehničnega centra Naklo in Univerze v Novi Gorici.

S pomočjo strokovnega vodenja mentorjev ter organizatorjev je Biocamp006 ponudil možnost nadgradnje znanja in spoznavanja med študenti iz različnih letnikov in študijskih programov ter fakultet.

Oglejte si fotogalerijo na Facebooku.