Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 16. februar 2022 Tudi letos veliko zanimanja za študijske programe na Famnit-u

Minuli petek in soboto so potekali Informativni dnevi za bodoče dijake in študente. Na vseh slovenskih univerzah so informativni dnevi potekali virtualno, na UP FAMNIT pa smo tudi letos zabeležili zelo veliko zanimanja za naše dodiplomske študijske programe.

Tako so lahko dijaki spremljali predstavitve, ki so jih pripravili koordinatorji in profesorji na programih Matematika, Matematika v ekonomiji in financah, Računalništvo in informatika, Bioinformatika, Varstvena biologija, Biopsihologija in Sredozemsko kmetijstvo.

Sobotni popoldanski termin je bil rezerviran za predstavitve v angleščini za dijake, ki prihajajo iz tujine in se zanimajo za programe Matematika, Računalništvo in informatika ter Bioinformatika.

Tako v petek kot v soboto so bili za vprašanja na voljo Famnitovi dodiplomski in magistrski študenti, ki so dobro uro odgovarjali na vprašanja dijakov. Vse, ki imajo še dodatna vprašanja za študente, vabimo da jih posredujejo Študentskemu svetu UP FAMNIT na elektronski naslov studentski-svet@famnit.upr.si ali pa se obrnejo neposredno na študente tutorje, ki so z veseljem na voljo za informacije. Seznam tutorjev po študijskih programih je objavljen tukaj.

      

 

Za vprašanja, vezana na prijavno-vpisni postopek , se lahko dijaki obrnejo na Referat za študente (referat@famnit.upr.si) ter Prijavno-vpisno Službo Univerze na Primorskem. Na spletni strani univerze pa je objavljeno tudi gradivo z vsemi informacijami glede prijavno-sprejemnega postopka za vpis na študijske programe Univerze na Primorskem.


Dijakinje in dijaki, ki jih zanima kako potekajo predavanja na UP FAMNIT ter na ostalih fakultetah Univerze na primorskem, se bodo lahko udeležili Tednov odprtih predavalnic, ki bosta potekala med 21. februarjem ter 4. marcem 2022. Celoten program predavanj in ostalih dogodkov je objavljen tukaj, vsa predavanja pa bomo preko spletne strani www.famnit.upr.si ter družbenih omrežij še dodatno napovedovali v prihodnjih tednih.