Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 1. oktober 2015 Sprejem brucev – deveta generacija brucev UP FAMNIT

Danes, 1. oktobra, smo na UP FAMNIT sprejeli že deveto generacijo brucev, ki so se v študijskem letu 2015/16 prvič vpisali v dodiplomske študijske programe UP FAMNIT.

Sprejem se je pričel ob 9:30. Brucke in bruce ter učitelje in sodelavce fakultete, ki so se pridružili dogodku, je pozdravila dekanja, izredna profesorica dr. Klavdija Kutnar ter prodekan za študijske zadeve izredni profesor dr. Martin Milanič, ki je bodoče študente seznanil z nekaterimi pomembnimi informacijami o študiju. Doc. dr. Vita Poštuvan z Oddelka za psihologijo UP FAMNIT je za študente izvedla kratko predavanje z naslovom »Čuječi študentje«.

V zaključnem delu sprejema so svoje aktivnosti predstavili predstavniki študentov UP in UP FAMNIT.

Posebna pozornost je bila namenjena študentom-tutorjem, ki so ob tej priložnosti prejeli certifikate o tutorskem delu v preteklem študijskem letu.

Ob 11. uri so vse brucke in bruce Univerze na Primorskem na Titovem trgu v Kopru nagovorili rektor Univerze na Primorskem prof. dr. Dragan Marušič, predstavniki Mestne občine Koper in predstavniki študentov, podrobne informacije o študiju pa so naši brucke in bruci pridobili po 13. uri, ko so se sestali s koordinatorji študijskih programov UP FAMNIT.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov z dogodka.

dekanja, izredna profesorica dr. Klavdija Kutnar

doc. dr. Vita Poštuvan

izredni profesor dr. Martin Milanič

študent tutor Borut Umer