Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 23. januar 2023 PRVA USPOSABLJANJA IN DELAVNICE V OKVIRU PROJEKTA GDI UP ŽE V TEKU

Univerza na Primorskem (UP) deluje v smeri dobrobiti širšega družbenega okolja, zato razvija v okviru projekta »Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem« (v nadaljevanju GDI UP) raznovrstne vsebine za različne deležnike v okolju. Gospodarske družbe, javne in druge institucije, nevladne organizacije, šole in širša zainteresirana javnost se nam lahko pridružite ter z nami sooblikujete vsebine izobraževanj in usposabljanj, prilagojenih na vaše želje in potrebe.

Leto 2023 je Evropsko leto znanj in spretnosti, zato s ponosom zastopamo nov zagon vseživljenjskemu učenju s pridihom k zelenemu in digitalnemu prehodu s spodbujanjem inovacij in konkurenčnosti.

Prihajajoča usposabljanja in delavnice:

  • sreda, 1. 2. 2023, ob 10. uri na UP Fakulteti za management: "Izzivi družboslovnega raziskovanja" //  v slovenskem jeziku.  Prijava do 27.1. 2023 preko povezave > TUKAJ! 
  • petek, 3. 2. 2023, ob 10. uri, na ZOOM-u: "Izzivi družboslovnega raziskovanja" //  v angleškem jeziku. 
    Prijava do 27.1.2023 preko povezave > TUKAJ!
  • od 23. 1. 2023 do 26. 1. 2023, UP Pedagoški fakulteti: Delavnice "Spoznajmo zanimivi svet rastlin" // namenjene učencem od 1. do 5. razreda OŠ;. V kolikor želite, lahko kontaktirate za izvedbo na vaši šoli!
  • 30. in 31. 1. 2023, UP Fakulteta za management: "Osnove dobre poslovne komunikacije

Vsi zainteresirani lahko spremljate objave vsebin, ki so namenjene širši javnosti ter se pridružite na zanimivih zelenih, digitalnih vsebinah, ki nas spremljajo tako pri vsakdanjem življenju, kot tudi pri profesionalnem razvoju!

Vse informacije o dogodkih, usposabljanih in delavnicah GDI UP > TUKAJ.  


Utrinki preteklih dogodkov:

  • Delavnica: Unpacking human behaviour, (13. 1. 2023), UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP FAMNIT):

Z nami so bili strokovnjaki s podjetja Nielsen Lab, s katerimi smo nadgradili naše sodelovanje in stkali nove vezi.  Strokovnjaka iz Oddelka za informacijske znanosti in tehnologije UP Famnit in HICUPa, izr. prof. dr. Matjaž Kljun in izr. prof. dr. Klen Čopič Pucihar, sta z uporabo programske opreme iMotions prikazala moč fizioloških senzorjev pri dekodiranju vzorcev človeškega vedenja in čustvenih izrazov. Udeleženci so tudi na različnih primerih spoznali postopke načrtovanja uporabniških vmesnikov.