Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 1. julij 2024 PREDSTAVITE SE NA ŠTARTUP 2024

Po zelo uspešni drugi izvedbi ŠtartUP dogodka, se tudi letos veselimo novega druženja z vami in našimi študenti. Dobrodošlico vsem študentom tako ponovno organiziramo v soboto, 5. oktobra med 10. in 16. uro v Obmorskem parku Žusterna. 

     

Športno-družabni dogodek bo tudi letos odlična priložnost, da svoje delovanje prikažete študentom z različnimi aktivnostmi. Lani so se študentje tako navdušeno preizkusili v različnih novih športnih, kulturnih, umetniških in življenjskih panogah in verjamemo, da bo letos prav tako, saj bomo ponovno obisk pri vseh sodelujočih organizacijah zagotovili z zbiranjem žigov na kartončku aktivnosti. 

Študentje bodo tudi letos nato prejeli manjšo pozornost, zato se že v naprej zahvaljujemo vsem, ki bi si želeli v darilne pakete darovati svoje izdelke ali storitve. Tudi letos pričakujemo blizu 500 študentov in mimoidočih, ki se jim želimo za sodelovanje tudi zahvaliti.

Kako lahko sodelujete?

Športna, kulturna in humanitarna društva in druge organizacije, lahko sodelujete z aktivnostjo znotraj zbirnega kartončka, pri čemer bodo študenti in mimoidoči aktivno udeleženi v vašo vadbo oz. predstavitev delovanja. To je najboljši način, da že v tistem trenutku preskusijo vase storitve ter se odločijo za vpis.

Podjetja, večja in manjša, lahko sodelujete v okviru EXPO kotička, kjer boste lahko predstavljali svoje izdelke in storitve, iskali potencialne kadre, se predstavili širši ciljni javnosti in mnogo več.

Vsi ostali, ki sicer na dogodku ne želite ali nimate možnosti aktivno sodelovati s predstavitvijo, pa ste vabljeni, da svoje izdelke in storitve v obliki daril prispevate v nagradni sklad srečelova.

Kaj morate narediti?

Do 16. septembra prijave zbiramo preko spletnega obrazca. Po prejemu prijave vas bomo osebno kontaktirali ter se podrobneje pogovorili in pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program. Svoj prostor na dogodku si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10€ (5€ za humanitarna društva). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo: Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045, namen: ŠtartUP za Ujemi svoje sanje. Potrdilo o nakazilu pošljite na szk@upr.si.

Prijavite se sedaj ali stopite v kontakt z nami, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vašo predstavitev. Več na szk@upr.si