Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 18. julij 2023 POZIV LOKALNIM DRUŠTVOM IN ORGANIZACIJAM K PREDSTAVITVI NA DOGODKU ŠtartUP

Po zelo uspešni izvedbi lanskega ŠtartUP dogodka, se tudi letos veselimo novega druženja z vami in našimi študenti. Dobrodošlico vsem študentom tako ponovno organiziramo v soboto, 7. oktobra med 10. in 17. uro v Obmorskem parku Žusterna.

   

Športno-družabni dogodek bo tudi letos odlična priložnost, da svoje delovanje prikažete študentom z različnimi aktivnostmi. Lani so se študentje tako navdušeno preizkusili v različnih novih športnih, kulturnih, umetniških in življenjskih panogah. Upamo, da bo tudi letos tako, obisk pri vseh sodelujočih organizacijah pa bomo tudi tokrat zagotovili z zbiranjem žigov na kartončku aktivnosti. 

     

Študentje bodo tudi letos nato prejeli manjšo pozornost, zato se že v naprej zahvaljujemo vsem, ki bi si želeli v darilne pakete darovati svoje izdelke ali storitve. Če nas je lani razveselilo 300 namejanih študentov in mimoidočih, jih letos pričakujemo vsaj 50% več, zato bo vsaka pozornost veliko vredna.

    

Kako lahko sodelujete?

Športna, kulturna in humanitarna društva in druge organizacije, lahko sodelujete z aktivnostjo znotraj zbirnega kartončka, pri čemer bodo študenti aktivno udeleženi v vašo vadbo oz. predstavitev delovanja. To je najboljši način, da že v tistem trenutku preskusijo vase storitve ter se odločijo za vpis.

Podjetja, večja in manjša, lahko sodelujete v okviru EXPO kotička, kjer boste lahko predstavljali svoje izdelke in storitve, iskali potencialne kadre, se predstavili širši ciljni javnosti in mnogo več.

Vsi ostali, ki sicer na dogodku ne želite ali nimate možnosti aktivno sodelovati s predstavitvijo, pa ste vabljeni, da svoje izdelke in storitve v obliki daril prispevate v nagradni sklad srečelova.

Kaj morate narediti?

Do 16. septembra prijave zbiramo preko spletnega obrazca. Po prejemu prijave vas bomo osebno kontaktirali ter se podrobneje pogovorili in pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program. Svoj prostor na dogodku si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10€ (5€ za humanitarna društva). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo: Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045, namen: ŠtartUP za Ujemi svoje sanje. Potrdilo o nakazilu pošljite na szk@upr.si.

Prijavite se sedaj ali stopite v kontakt z nami, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vašo predstavitev. Več na szk@upr.si ali 031/713 527 (Maja Koblar).

Se še spomnite, kako smo se imeli lani?