Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 10. december 2021 Na prvem Famnitovem Virtualnem kariernem dnevu več kot 30 razgovorov s potencialnimi delodajalci

Včeraj, 9. decembra 2021, so imeli študentje UP FAMNIT priložnost sodelovanja na prvem Famnitovem Virtualnem kariernem dnevu. Na dogodku se je odvilo več kot 30 razgovorov s potencialnimi delodajalci iz različnih področij.

Karierni dan je potekal preko spletnega orodja BRAZEN, kandidati pa so se lahko razgovorom, ki so trajali približno 10 minut, pridružili iz namizja ali pametnega telefona kadarkoli me dogodkom. Dogodek je bil namenjen Famnitovim študentom vseh študijskih smeri: Matematika, Matematika v ekonomiji in financah, Računalništvo in informatika, Bioinformatika, Podatkovna znanost, Biopsihologija, Psihologija, Sredozemsko kmetijstvo, Varstvena Biologija, Varstvo narave ter Trajnostno grajeno okolje.

Za sodelovanje se zahvaljujemo vsem podjetjem, ki so izkazala interes za mreženje z našimi študenti: Abelium d.o.o., Abrantix AGActual I.T.d.d.CREAplus/CREAproDinit Card ServicesNovartis v Sloveniji (Lek d.d.)Petrol d.d.Regionalni razvojni center KoperTrapview. Prav tako se za  pripravljenost na osebno in poslovno svetovanje na dogodku zahvaljujemo Kariernemu centru Univerze na Primorskem.

Veselimo se pozitivnih izhodov Virtualnega kariernega dneva in vseh prihajajočih dogodkov, na katerih bodo študentje lahko (iz)gradili svojo karierno pot.