Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 5. februar 2024 Psihološka magistrska konferenca 2024

V petek, 31. maja 2024, bo na UP FAMNIT potekala Psihološka magistrska konferenca 2024.

Dogodek bo potekal v organizaciji Oddelka za psihologijo Univerze na Primorskem, v sodelovanju z Oddelkoma za psihologijo Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru ter Nacionalnim odborom za podeljevanje certifikata EuroPsy.

Namen konference je študentom in študentkam psihologije Univerze v na Primorskem, Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru ob zaključevanju študija ponuditi priložnost, da predstavijo svoje raziskovalno delo, ter spodbuditi razpravo in sodelovanje med študenti psihologije različnih univerz. Konferenca bo predstavljala odlično priložnost za deljenje dela med kolegi, povezovanje in učenje drug od drugega.

Na konferenci je dobrodošlih več različnih formatov predstavitev – zainteresirani študentje izberejo ustreznega glede na stopnjo študija oz. trenutno fazo raziskovalnega dela:

  • Predstavitev dispozicije magistrske naloge: Predstavitev vključuje teoretično ozadje naloge, namen oz. cilje, raziskovalna vprašanja oz. hipoteze ter predvideno metodologijo. Študentje v procesu zbiranja podatkov ali začetne analize podatkov lahko vključijo tudi preliminarne rezultate.
  • Predstavitev rezultatov magistrske naloge: Predstavitev dodatno (v primerjavi s prejšnjim formatom) vključuje še rezultate in interpretacijo.
  • Predstavitev raziskovalnega dela v okviru doktorskega študija

Za posamezno predstavitev bo predvidoma na voljo med 10 in 15 minut (vključno z diskusijo). Natančnejša navodila za pripravo oz. predstavitev prispevka (vključno s časovno omejitvijo) bodo prijavljeni študentje prejeli naknadno, ko bodo zbrane prijave na konferenco.

Prosimo, da svoj načrtovani prispevek prijavite čim prej, najkasneje pa do 10. maja 2024. Tudi v kolikor se nameravate konference udeležiti kot poslušalec, vas prosimo za prijavo do navedenega datuma.

Prijave potekajo preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/b5a08200

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Veselimo se srečanja z vami na Psihološki magistrski konferenci 2024!