Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 24. september 2014 PODIPLOMSKI ŠTUDIJ: Začetek predavanj št. l. 2014/15, sestanki s koordinatorji

Študente obveščamo, da se študijski proces za podiplomski študij prične v sredo, 1. oktobra 2014, in sicer:

  • študenti magistrskega študija Matematične znanosti (PMA) pričnejo s predavanjem pri predmetu Izbrana poglavja iz teorije števil ob 16. uri. Pred pričetkom predavanj je predviden uvodni sestanek s koordinatorjem programa;
  • študenti magistrskega študija Računalništvo in informatika (PRIN) pričnejo s predavanjem pri predmetu Izbrana poglavja iz informacijskih sistemov ob 13. uri, kot je predvideno na urniku. Uvodni sestanek študentov s koordinatorjem bo potekal ob 16. uri v FAMNIT-Pošta (pred pričetkom predavanj pri predmetu Procesorska arhitektura);
  • študenti magistrskega študija Varstvo narave (PBI) pričnejo s predavanji pri predmetu Okoljske tehnologije, kot je predvideno na urniku. Uvodni sestanek študentov s koordinatorico bo potekal v četrtek, 2. oktobra ob 15. uri v FAMNIT-Muzejski2 (pred pričetkom predavanj pri predmetu Sodobni pristopi k varstveni biologiji);
  • študenti magistrskega študija Biopsihologija (PBP) pričnejo z uvodnim sestankom s koordinatorjem programa ob 14:30 v FAMNIT-VP. Prva predavanja bodo pri predmetu Socialna psihologija v četrtek, 2. oktobra, kot je predvideno na urniku.

Študenti doktorskega študija Matematične znanosti (PMA) pričnejo s podiplomskim seminarjem v ponedeljek, 6. oktobra ob 10. uri v FAMNIT-SEMIN. Seminar je obvezen za vse vpisane študente.

Uvodni sestanek koordinatorja s študenti doktorskega študija Računalništvo in informatika (PRIN) bo potekal v drugi polovici oktobra. Termin bo objavljen v ŠISu.

Uvodni sestanek študentov s koordinatorji študijskih programov je namenjen predvsem vprašanjem študentov ter nekaterim pomembnim informacijam o študiju v študijskem letu 2014/15.

Informacije o pričetku študijskega leta za študente magistrskega in doktorskega študijskega programa Aplikativna kineziologija bodo objavljene naknadno.

Za dodatna pojasnila in informacije smo dosegljivi v Referatu (05/611 75 75, referat@famnit.upr.si).

Želimo vam veliko študijskih uspehov v študijskem letu 2014/15!

Referat za študente UP FAMNIT