Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 28. julij 2015 Delavnice »Izzivi mladim«

Si morda brezposeln/a ali si dijak/inja ali si študent/enka ali si samozaposlen/a, ali zaposlen/a, star/a med 15 in 30 let. V septembru in oktobru UIP in Javna agencija Spirit Slovenija zate pripravljata brezplačne podjetniške delavnice »IZZIVI MLADIM«.

Poglej izzive, ki so jih organizatorji pripravili skupaj s slovenskimi podjetji in organizacijami. S sodelovanjem na delavnici, se boš spoznal z vitkim inoviranjem, ki ga pri reševanju izzivov uporabljajo tudi start upi in inovativna podjetja. Prav tako se boš lahko osebno predstavil odločevalcem v sodelujočih podjetjih. S klikom izberi izziv, ki ga boste v timu, ob mentorski podpori, reševali in ob zaključku vaše rešitve predstavili podjetju. Nekatera podjetja so že v izzivih izrazila interes za sodelovanje z mladimi tudi po delavnici.

Poglej kdaj bo delavnica v tvojem domačem kraju. Sodeluješ lahko na katerikoli od navedenih delavnic.  Na spletni povezavi www.mladimsedogaja.si  so objavljeni izzivi, sodelujoča podjetja in prijavnice na posamezne delavnice, za nekatere delavnice pa so navedeni predvideni termini kdaj bodo izzivi še objavljeni. V avgustu in septembru pa bodo objavljeni še dodatni termini delavnic.

V Kopru bodo delavnice potekale med 7. in 17. septembrom 2015, v Postojni pa med 8. in 16. septembrom 2015. Ostali termini delavnic so objavljeni na tej spletni strani.

Več o programu delavnic si lahko prebereš tukaj.

Dodatne informacije: izzivimladim@spiritslovenia.si